Datum

10 april 2022
Dit event heeft plaatsgevonden.

Tijd

Kosten

€90.00

Cacao Ceremonie – 10 april

Info
Cacao Ceremonie – Creatie Kracht
10:00 tot 15:00 uur
Yurt in Tolbert
Inclusief: Cacao, begeleiding, lunch, thee
Begeleider: Stefanie
€90,00
** Neem je iemand mee? Dan: €120,00 (Kom je met meer, mail dan naar: stefanie@stefaniekaiser.nl)
*** Kun je deze bijdrage niet voldoen maar voel je dat je er wel bij wilt zijn? Stuur mij een berichtje, overleg is mogelijk.
Aanschaffen ticket: Klik hier     
Aanmelden cacao ceremonie: Klik hier

De ceremonie
Een ceremonie werkt heel krachtig, het geeft je de mogelijkheid om jezelf te zien en stevigheid in jezelf te ervaren. Je kunt meedoen aan een ceremonie als je graag verandering wilt zien in je leven, omdat je meer zachtheid en zelfliefde wenst, of je wilt graag een keuze maken in je leven maar hebt enorme twijfels, je wilt meer creëren in je leven van wat goed voor je is, je wilt je energieker en krachtiger voelen. En zo zijn er nog veel meer redenen om deel te nemen. Jouw lichaam en jouw spirit weten wat het nodig heeft en of je erbij moet zijn.

Door de ceremonie en de cacao stem je af op het hart en verbind je met dat wat je uit wilt dragen en welke intenties je in de wereld wilt zetten. Het werkt helend en verbindend, het geeft je moed en stroming. Het zet dat in beweging waar je bewustzijn op zet.
Tijdens de ceremonie wordt je begeleid aan de hand van Yin Yoga, ademsessie, creatief creëren en gewoon mogen zijn. Waar wens je meer van in je leven? Waar verlang je naar? Waarvan maakt je hart een sprongetje? Daar gaat tijdens deze dag de aandacht naartoe, zodat dit in energie kan gaan leven en stromen. Je bent een krachtige schepper en schept je eigen werkelijkheid. Zo puur en zuiver als je in de bron bent, van daaruit mag je jouw energie in de wereld zetten. Tijdens een ceremonie stem je af op jezelf en wordt je gedragen door de groep. Een veilige bedding vinden wij belangrijk.

Cacao
Omdat Cacao een hele mooie hartopener is, ga je meer verbinding voelen met jezelf en het leven. Je creëert nieuwe mogelijkheden en een nieuw pad wat je nog zachter maakt in bewustzijn. Cacao ceremonies zijn oude, traditionele ceremonies vanuit de Mayacultuur. De cacao die we tijdens deze dag inzetten is puur, komt uit Peru en wordt gemaakt met een vleugje zachtheid. Je wordt hierbij goed begeleid en je bepaalt zelf wat je tot je neemt of wat niet. Niets meer of minder dan gemalen cacaobonen van een cacaoplant, dat door traditionele culturen in Midden en Zuid-Amerika, zoals in de Maya cultuur, wordt gezien als een natuurlijk geneesmiddel. Rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines, maar ook: ontzettend bitter. Daarnaast verhoogt rauwe cacao de doorbloeding naar de hersenen en gelooft men dat het een genezende werking heeft op het mentale, fysieke en spirituele lichaam.

De Yurt
De yurt in Tolbert is een fijne plek om te zijn. Wanneer je hier bent wordt je gedragen door de aardse energie, met de kracht van passie en vuur. In het midden van de Yurt staat een grote boom, dit voelt heel stevig.

Scroll naar top