Datum

24 oktober 2021
Dit event heeft plaatsgevonden.

Tijd

10:00 - 15.30

Kosten

€70.00

Stiltedag – 24 oktober 2021

Praktische informatie:
Stiltedag

Thema            Oorspronkelijkheid
Datum             5 september  2021
Tijd
                  10:00 – 15:30 uur
Locatie
          Edanz Groningen
Kosten           
€70,00
Inclusief        Begeleiding, lekkernijen, thee
Exlusief          Lunch
Aanmelding 
Ticket bestellen klik hier
of mail naar: [email protected]

Wat is een stiltedag?

Een dag waarin je even niets moet en niets hoeft. Je wordt begeleid in de stilte. Je hoeft je tijdens deze dag alleen maar te richten op jezelf.  Alle aandacht voor jou! Het zorgen voor anderen, waar we vaak heel goed in zijn, hoeft vandaag niet. Je gaat stilstaan, zodat je met de nodige energie en inzichten weer verder kunt. Je neemt de tijd om verbinding te maken met het moment, met jezelf. Voor wat gezien wil worden. Tijdens een stiltedag kom je uit je hoofd en in je lichaam, in contact met je hart. Vaak zoeken we antwoorden buiten onszelf, maar vergeten dat we zelf een heleboel wijsheid met ons meedragen. Alle informatie die je zoekt is er al. Vaak kunnen we hier niet bij door de drukte van alledag. Doordat we soms zo op de automatische piloot staan, vertroebelt onze werkelijkheid. Je komt verder van jezelf te staan, omdat je geleefd wordt. Wanneer er ruimte is en openheid, zal je hoofd stiller worden, zodat jij steeds meer zonder oordeel in het moment aanwezig kunt zijn.  Tijdens een stiltedag word je uitgenodigd om zoveel mogelijk uit het alledaagse te stappen. Het kan dan ook heel waardevol zijn om je mobieltje op stil te zetten.

Voor wie is een stiltedag bedoeld?
Voor iedereen die de behoefte heeft aan ruimte, rust en aandacht voor zichzelf. Investeren in je lijf en investering in je ziel!
Maar ook voor mensen die hun Mindfulness en/of Compassie beoefening willen verdiepen of onderhouden.
Heb je nog geen ervaring met Mindfulness, yoga of meditatie? Dan graag eerst even telefonisch contact om te kijken of deze dag bij jouw wensen en behoeften past.

Hoe ziet een stiltedag eruit?
Een stiltedag kent een programma gericht op Mindfulness & Compassie oefeningen, Yin Yoga en Yoga Nidra. Je bent zonder oordeel, maar met mildheid aanwezig in het moment en we variëren op zo’n dag met zitten, liggen, stretchen en lopen. De uitnodiging blijft altijd: “Zorg goed voor jezelf.” Jij voelt aan wat je lichaam nodig heeft. Naast de oefeningen die je ervaart, is er tijd en ruimte voor jezelf om te wandelen of te rusten in het park dichtbij de locatie. Tijdens zo’n dag is het advies om zoveel mogelijk het programma te volgen. Tussen de oefeningen door heb je ruimte om naar het toilet te gaan, te drinken of te eten en bewegen.

Praktisch
De investering in een oefendag bedraagt €70,00.
Je neemt je eigen matje, meditatie kussen en dekentje mee. Mocht je dit niet hebben dan zorg je voor een grote handdoek of laken. Ook is het handig om een extra paar sokken of slippers/sloffen mee te nemen die je kunt dragen. Daarnaast zou je ook een extra vest of omslagdoek mee kunnen nemen.

Klik hier om je ticket aan te schaffen.

Scroll naar top