Datum

13 februari 2022
Dit event heeft plaatsgevonden.

Tijd

Kosten

€75.00

Stiltedag – Intuïtie – VOL Wachtlijst

Stiltedag – Intuïtie
Over aanvoelen, helder zien & verzachten

€75,00 euro
Inclusief: Liefdevolle begeleiding, Lekkers en thee
10:00 – 15:30 uur
Zuidlaren – Aan het bos
Schaf hier je ticket aan! 
Of meld je aan via deze link.

Versterk je intuïtie!
Om beter te voelen wat je nodig hebt en wat je werkelijk wilt in het leven is het belangrijk om intuïtief te leren voelen. Dat betekent een goed contact met je lijf en met dat wat jij voelt en waarneemt. Zo ontwikkel je meer (zelf)vertrouwen en maak je keuzes die beter bij je passen. Ieder mens heeft het vermogen om te voelen en waar te nemen en hier vervolgens iet smee te doen. Wanneer je jouw intuïtie versterkt voelt het al snel:

– Beter
– Blijer
– Energieker

Het is niet moeilijk om goed te voelen, ernaar luisteren en er richting aangeven zijn uitdagender.

De stilte in
Om meer naar je intuïtie te luisteren is het noodzakelijk om regelmatig eens stil te staan en naar binnen te keren.
Tijdens een stiltedag kom je in een bedding van rust, ruimte en liefdevolle vriendelijkheid zodat jij naar binnen kan.
Je hoeft op deze dag helemaal niets, je stroomt mee op wat komt.
Een stiltedag kent een programma gericht op Mindfulness & Compassie oefeningen en Yoga (Yin & Nidra). Er is een mooie afwisseling in bewegen, zitten, staan en  liggen. Het is een waardevol en krachtig programma.

Op retraite
Een dag waarin je even niets moet en niets hoeft. Een dag waarin je mee stroomt en beweegt in het moment, je mag de tijd zoals wij die kennen even vergeten. Op retraiteg gaan betekent letterlijk: Terugtrekken, je terug trekken uit het alledaagse. Zo kun je met mildheid en vanaf een afstand je leven zien.
Iedere stiltedag kent een eigen thema. Het thema dit keer is: Intuïtie.
Doordat je de verbinding maakt met jezelf los van alle programmeringen, dagelijkse beslommeringen en al het moeten kom je bij jouw innerlijk weten. Het innerlijk weten kent een bron aan wijsheid en inspiratie, je ziet het alleen niet altijd even goed omdat jouw bron soms overspoelt raakt door afleidingen. Tijdens deze dag leer je weer contact te maken met jouw innerlijke wijsheid.

Een dag met begeleiding….
Je wordt liefdevol en inspiratievol begeleid in de stilte. Je hoeft je tijdens deze dag alleen maar te richten op jezelf.  Alle aandacht voor jou! Voor dat wat los wil laten en dat wat zich wil bekrachtigen. Het zorgen voor anderen, waar we vaak heel goed in zijn, hoeft vandaag niet. Je gaat stilstaan, zodat je met de nodige energie en inzichten weer verder kunt. Je neemt de tijd om verbinding te maken met het moment, met jezelf. Voor wat gezien wil worden. Tijdens een stiltedag kom je uit je hoofd en in je lichaam, in contact met je hart. Het hart is ons centrum van bewustzijn. Hoe meer we hier aanwezig kunnen zijn hoe meer we kunnen kiezen voor liefde en hoe meer we onze passie kunnen volgen.
Vaak zoeken we antwoorden buiten onszelf, maar vergeten dat we zelf een heleboel wijsheid met ons meedragen. Alle informatie die je zoekt is er al. Veelal kunnen we hier niet bij door de drukte van alledag. Ik noem het ook wel oorspronkelijkheid. Dat wat je bent zonder programmeringen, oordelen, overtuigingen en destructieve gedachten.
We staan vaak in de automatische piloot, hierdoor vertroebelt onze werkelijkheid en drijven we verder af van onze oorspronkelijkheid. Je komt verder van jezelf te staan, omdat je geleefd wordt. Wanneer er ruimte is en openheid, zal je hoofd stiller worden, zodat jij steeds meer zonder oordeel in het moment aanwezig kunt zijn.  Tijdens een stiltedag word je uitgenodigd om zoveel mogelijk uit het alledaagse te stappen. Geen Wi-Fi, geen telefoon, alleen maar zijn.

De dag zelf
Om 10 uur start de dag met woorden, de introductie.
Vanaf 10:20 uur start de dag in meditatie, naar binnen keren.
Tussen 10:20 – 15:15 uur zijn er diverse meditaties variërend in zit-meditaties, yoga, lopen en liggen. Een mooie afwisseling. Ook is er tijdens de lunch de mogelijkheid om naar buiten het bos in te gaan! Zo voedzaam en belangrijk tijdens een stiltedag.
Om 15:130 uur of iets eerder of later, is de afronding. Na afloop kun je in stilte naar huis of je blijft nog even om te delen wat er in je leeft.
De uitnodiging blijft altijd: “Zorg goed voor jezelf.” Jij voelt aan wat je lichaam nodig heeft. Naast de oefeningen die je ervaart, is er tijd en ruimte voor jezelf om te wandelen of te rusten, lekker naar buiten!

Scroll naar top