Bekrachtigingssessie

Een bekrachtiging

Een bekrachting sessie gaat over het terug vinden van jouw innerlijke kracht. Het energieveld in en om jou heen versterken.
Ergens onderweg heb je het gevoel gekregen dat je niet meer weet hoe dat moet, in je kracht staan en vertrouwen hebben in jezelf. Zoals de Boeddha ooit met ons deelde:

“Geloof niets en niemand, ook mij niet. Maar start je eigen onderzoek”

Hoe kom jij in je kracht? En hoe geef jij je kracht weg? Wat in je leven is ontkrachtend? En wat mag je meer loslaten en wat meer toelaten? Hoe focus jij op wat je echt wilt en wat je hier komt doen?

Een bekrachtiging helpt je om dat wat jou uniek maakt naar boven te halen. Het gaat hier niet over alles wat buiten jezelf ligt. Het gaat hierover dat wat in jou is en wat al aanwezig is voordat jij hier op aarde kwam. Het is dat wat jou raakt, wat jou passie geeft en wat jou kracht geeft. Het zet jou weer terug in je eigen energie en je leert je af te sluiten voor de verstoringen van buitenaf.

Een bekrachtiging is er voor bedoelt om eens uit te zoomen, zodat je perspectief verbreed. Uitzoomen betekent ook alles in perspectief zien. Wanneer je dit doet zijn er meer mogelijkheden voor jou, deze mogelijkheden creëer jezelf. Jij bent een oneindige bron aan mogelijkheden, als je hier niet van bewust bent ga je niet dat aantrekken wat je in je kracht zet, maar dat wat je ontkracht. Door meer in jezelf aanwezig te zijn kun je kijken waar jouw energie ergens verstoord raakt en kijken we samen hoe we deze energie wat meer kunnen herstellen. Zo maak je opnieuw verbinding met jezelf en dat wat jou bekrachtigd.

Een bekrachtiging is vaak verhelderend, geeft energie en is soms nodig om meer bij jezelf te blijven.

Tijdens een bekrachtiging zoomen we in op jou en zoomen we samen uit.
Door middel van meditatie, energiewerk en een gesprek wordt jouw vraag, jouw behoefte helder. Tijdens de bekrachtiging kom je weer terug in je eigen kracht en krijg je handreikingen om dit ook in het leven van alledag te stimuleren.

``If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency, and vibration ``

Nikola Tesla

Sta eens stil

Bij mij sta je even stil en wordt je ontvangen met rust en kalmte. Zodat je zelf weer in contact kunt komen met die innerlijke wijsheid, die jij met je mee draagt. Jezelf weer opnieuw te mogen verbinden met het lichaam, geest en ziel. Zodat jij in je kracht gaat staan en gaat doen wat nodig is in dit leven.

Wat hindert jou om niet in je kracht te staan?

Het dagelijkse leven, alle afleidingen die hier zijn en alles wat er buiten om ons heen gebeurt verliezen we onderweg ergens onze focus, onze kracht, onze liefde, onze energie.
Ieder mens heeft een eigen energieveld. En alles in het leven bestaat uit energie. Dit veld aan energie wordt neer gezet door gedachten, gevoelens en emoties. En wanneer je bijvoorbeeld somberheid ervaart en je bent je hiervan niet bewust? Je energie zal verzwakken omdat op dat moment het energiesysteem open staat voor situaties die deze somberheid versterken. Je raakt energetisch uit balans als je het energieveld niet regelmatig opschoont. Je energieveld opschonen kan op verschillende manieren . Tijdens een bekrachtiging kun je jouw energieveld opschonen.

We worden in het dagelijks leven enorm uitgedaagd lijkt het wel. Alsof de wereld soms verhard lijkt door alle technologie die verwijdering brengt in onszelf en de wereld om ons heen. Naast dat technologie een enorm fijn hulpmiddel kan zijn. Het lijkt soms wel of het leven plaats vindt buiten onszelf. Dat we overal op willen en moeten reageren, dat we handelen vanuit moeten of dat we innerlijk verharden naar onszelf en het leven. Social media, het nieuws, onderwijs, werk zijn niet altijd even behulpzaam om in onze kracht te gaan staan. Het zijn vaak afleidingen waardoor we ergens buiten onszelf gaan leven in plaats van in ons zelf.

Wat nou als jij in je kracht gaat staan?

Als jij in je kracht gaat staan zal de wereld een stuk lichter voelen, de wereld een stuk mooier worden en je zal innerlijke vrijheid gaan ervaren. Omdat je focus hebt en je niet meer teveel laat afleiden door alles wat erom je heen gebeurt. Dat je weet wat je pad is en hoe je meer vanuit je hart kunt leven, het leven wordt dan een stuk aangenamer en eenvoudiger.

Bekrachtiging sessie

Een sessie waarin je je eigen kracht opnieuw gaat ervaren.
Een sessie duurt zo’n 1 uur en 15 minuten.
Een sessie kost je €70,00 euro en vindt plaats in de Blauwe Boerderij in Groningen.

Voel je dat jij meer in balans mag komen? Dat je de weg naar binnen wilt ontdekken? Dat je wilt leven volgens dat wat er toe doet?
Je bent welkom voor een sessie.

Een sessie is altijd op basis van vertrouwen, rust en openheid.
Tijdens de sessie stem ik energetisch op jou af en gaan we in het moment voelen wat er nodig is voor jou.

Stefanie Kaiser biedt ook individuele Mindfulness en Compassietrajecten.

Scroll naar top