Body, Mind & Soul coaching

Body, Mind & Soul Coaching

Coaching helpt je om inzichten te krijgen in je eigenwaarden, drijfveren, dromen en ambities. Door coaching kom je bij je eigen kracht en wijsheid van binnenuit. Die wijsheid die we allemaal hebben, zit vaak verscholen achter een heleboel filters aan gedachten, (oude) emoties, opvoeding en patronen. Ook de wereld waarin we leven heeft invloed op ons functioneren. De wereld heeft heel wat meer prikkels dan honderd(en) jaren geleden. En dit heeft invloed op wat jij werkelijk wilt en waarvoor jij ten diepste wilt leven.

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden….

Stefanie Kaiser biedt Body, Mind & Soul coaching. Bij mij sta je even stil en wordt je ontvangen met rust en kalmte. Zodat je zelf weer in contact kunt komen met die innerlijke wijsheid, die jij met je mee draagt. Jezelf weer opnieuw te mogen verbinden met het lichaam, geest en ziel. Tijdens de coaching nemen we de tijd om het contact met je lichaam te herstellen. Krijg je handvatten om bewuster te leven. Zodat je weer kracht haalt uit je eigen innerlijke wijsheid. Die ligt vaak verscholen achter een heleboel filters aan gedachten, emoties en gedrag o.a. En je ontdekt zelf welk onderdeel meer aandacht verdient. Want wanneer jouw lichaam, je geest en ook je ziel samen komen kun jij voluit leven. Je bent welkom!

Tijdens een eerste kennismaking kun je jouw wensen en intenties verhelderen. Je kunt tijdens de kennismaking ook merken of er een klik is. Ik stel tijdens de coaching vragen omdat ik weet dat jij de inzichten in je draagt. Naast gespreksvoering maak ik gebruik van visualisatie oefeningen, Mindfulness oefeningen, Compassie oefeningen en ontspanningsoefeningen.  Zodat jij naar één of meerdere sessies inzicht hebt gekregen in jouw Body, Mind & Soul. Stefanie Kaiser biedt ook individuele Mindfulness en Compassietrajecten.

Full body, mind & Soul pakket
Een full body, mind, soul pakket bestaat uit 9 sessies. Tijdens deze sessies wordt je gecoacht om lichaam, geest en ziel samen te brengen. Het leren voelen van je lichaam en het trainen van je mindset zijn belangrijk om veerkrachtiger te worden. Het realiseren van je wensen en je eigenheid is belangrijk om voluit te kunnen leven. Met behulp van een deze manier van coachen investeer in je persoonlijk leiderschap.

Zijn er uitdagingen op je pad? In je werkende leven? Of je privé leven? Voel je je onrustig of vermoeid?  Of voel je je ongelukkig en ontevreden? Ben je vermoeid? Met deze unieke manier van coachen leer je weer in je eigen kracht te staan en leer je goed voor jezelf te zorgen. Zodat je weer balans en energie voelt in het leven!

Simple body, mind & Soul pakket

Een simple body, mind, soul pakket bestaat uit 5 sessies. Tijdens deze sessies wordt je gecoacht om lichaam, geest en ziel samen te brengen. Het leren voelen van je lichaam en het trainen van je mindset zijn belangrijk om veerkrachtiger te worden. Het realiseren van je wensen en je eigenheid is belangrijk om voluit te kunnen leven. Met behulp van een deze manier van coachen investeer in je persoonlijk leiderschap.

Zijn er uitdagingen op je pad? In je werkende leven? Of je privé leven? Voel je je onrustig of vermoeid?  Of voel je je ongelukkig en ontevreden? Ben je vermoeid? Met deze unieke manier van coachen leer je weer in je eigen kracht te staan en leer je goed voor jezelf te zorgen. Zodat je weer balans en energie voelt in het leven!

Stefanie Kaiser biedt ook individuele Mindfulness en Compassietrajecten.

 

Fantastische coaching van Stefanie mogen hebben, zo waardevol!

Caroline de Bruin
Scroll naar top