Ervaringen van deelnemers

Anja
April

Tijdens een yoga les mogen ervaren wat je eigen energie met je kan doen.
Onder geleide van de fijne stem van Stefanie, specifieke oefeningen voor de chakra's gevolgd. Een fijne chakra reis gevuld met mooie kleuren, diepe ontspanning en fijne herinneringen was het resultaat.
Het is zeker de moeite waard dit te ondergaan.

Renee
April 2022

Ik volg nu al een tijdje energy yoga bij Stefanie. En je krijgt er letterlijk energie van. Juist door een heerlijke rustige vorm van yoga onder goede begeleiding, zak je dieper in de ontspanning en in je bewustzijn, iets waar ik zelf niet zo gauw bij kom. Dit heeft mij ook al een heel waardevol inzicht opgeleverd.

Sarah
2022 april

Ik heb twee keer een stiltedag met cacao mogen ervaren bij Stefanie. Beide keren waren super fijn op hun eigen manier. De stilte, de rust, het naar binnen keren, de warmte en liefde die ik ervaar is heel bijzonder en mooi. Iets wat mij thuis niet lukt. Stefanie straalt rust, liefde en vertrouwen uit. En heeft een fijne stem om naar te luisteren en weet daarbij ook nog de juiste dingen te zeggen vanuit haar hart en iets wat haar heel natuurlijk af gaat! Ik kom zeker vaker!!

Sonia
Februari 2022

Een stilte dag bij Stefanie. Wat ontzettend fijn! Even uit de tgv gestapt en helemaal naar binnen kunnen keren. Stefanie heeft een hele fijne rustige energie en stem, ik zak al als ik in haar buurt ben! De afwisseling was fijn van yin Yoga, bodyscan en yoga nidra. De stilte bracht me echt in een zeer ontspannen toestand. Wat een heerlijke dag, aanrader!

Gea
April 2022

Meegedaan aan een middag Intuïtief Bekrachtigen
Voor mij een hele mooie middag,met veel inzichten en een bevestiging dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie.
Stefanie heeft een prettige stem om naar te luisteren en zo blijft je aandacht er ook bij.
Echt een aanrader om eens zo'n middag mee te maken/doen.

Tineke
April 2022

Bekrachtigen intuïtie versterken wonderlijk hoe we zijn vergeten ons hierop af te stemmen en hoe juist je gevoel hierin is als je het wel doet. Bekrachtigen door hardop uit te spreken en je voelt de kracht door jezelf heen stromen. Hele fijne bijzondere dag weer gehad leerzame ervaring die ik weer mee kan nemen. Dankjewel voor deze middag.

Karin
April 2022

Ik heb nu 1 keer een stiltemiddag en 1 keer een cacao ceremonie bijgewoond van Stefanie. Je kan merken dat Stefanie hier ervaren in is, in het zorgen voor een veilige en comfortabele setting waarin je je vertrouwd voelt. Ik heb beide dagen heel erg fijn gevonden. Alles goed verzorgd, zodat je echt volledig naar binnen kan keren. Een aanrader dus!

Anja
April 2022

Workshop Intuïtief bekrachtigen
In drie steekwoorden samengevat:
- ontmoeten
- verbinden
- nagenieten

Yvonne
Mei 2020

Ik heb een reikisessie gedaan bij Stefanie.
Tijdens de behandeling voelde ik gelijk al allerlei dingen in beweging komen.
Dit bleef tot enkele dagen erna.
Ik kreeg bepaalde inzichten waar ik naar opzoek was die ik ineens helder kon (in)zien, een een soort van gevoel goed in mijn lichaam gedaald te zijn .
Bedankt Stefanie voor de reiki, ik kom zeker terug!

Anneke
Mei 2022

Ik heb voor het eerst een cacao ceremonie gedaan bij Stefanie in de mooie yurt in Tolbert. Het waren heerlijke uren. Het voelde heel vertrouwd.

Agnita
mei 2022

De cacaoceremonie heeft veel los gemaakt bij mij. De ontspanning die ik voelde opkomen die middag is heel waardevol voor mij geweest. De sfeer in de groep was erg fijn en Stefanie heeft het liefdevol begeleid.

Geke
Januari 2022

Yogales gevolgd bij Stefanie..loslaten en bekrachtigen...
Hele fijne les,je komt dichtbij jezelf en daardoor zie je sommige dingen heel helder.
Stefanie leidt je op een warme liefdevolle manier door de les.. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Het heeft mij goed gedaan!

Ivo
juli 2021

Stilte retraite weekend (16-18 juli '21) gevolgd in Siddeburen gegeven door Stefanie & Klarien. Tijdens dit weekend bewust geworden van de automatische piloot en mijn eigen bijdrage daarin. Voel me krachtiger en kan nu beter keuzes maken. De trainers hadden een goed doordacht afwisselend programma. Zelf heb ik nog niet veel ervaring met mediteren, maar raad het iedereen aan die twijfelt. Ook voor een beginner als ik is het een prachtige ervaring die je jezelf zeker mag gunnen.

Ron
Januari 2022

Afgelopen jaar heb ik energie Yogalessen gevolgd bij Stefanie. Dat heeft mij veel rust, energie en wijsheid opgeleverd. Goede begeleiding op een professionele en prettige manier.

Anja van Slooten
Januari 2022

Mijn nieuwsgierigheid naar een sessie energetisch afstemmen werd gewekt na het lezen van Stefanie haar website.
Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Naast een persoonlijk verslag en als toetje aura healing was het effect verassende en zeer prettig. Een fijne start in het nieuwe jaar!

Toddler
januari 2022

Compassietraining met een groep.
Warm en interactief samenzijn, openheid en veiligheid in het delen van onze verhalen. Super leerzaam en mijn doel gehaald (en onderhouden) met ondersteuning van de leerstof en de gesproken teksten.
Aanrader!
Stefanie, je hebt me op een vertrouwde, warme wijze geraakt.

Thom
2020/2021

De compassie- en mindfulnesstraining zijn erg leerzaam geweest. Deze ervaringen neem ik mee voor de rest van mijn leven. Onder fijne begeleiding van Stefanie, die deze prachtige trainingen mogelijk maakt!

Agnita Rutgers
Januari 2022

Samen met mijn vriend hebben we de training Mindfulness gevolgd bij Stefanie. Ik volgde al een tijdje yoga bij Stefanie en de verdere verdieping in mijn bewustzijn vond ik in deze Mindfulness training. Wat het extra intens maakte was dat ik de sessies samen met mijn vriend volgde waardoor we onszelf en elkaar nog beter hebben teruggevonden, omdat we ons veel meer bewust zijn van onszelf en elkaar, kortom een verrijking in mijn leven.

Jasper
Januari 2022

Samen met mijn vriendin heb ik bij Stefanie een Mindfullness training gevolgd. Het was een interessant en gevarieerd programma.
We waren al een eind op de goede weg maar door de gesprekken met Stefanie en het materiaal kunnen we hier nu samen nog verder mee. Stefanie is fijn gezelschap, vaak heeft ze een grote grijns op haar gezicht en is altijd hartelijk en enthousiast. Ik vond het fijn om met haar bij "het zijn" stil te staan en pas punten uit de cursus nu in het dagelijks leven toe.
Ik kijk uit naar de stiltedag 😉

Teresia Bhuti Smit
februari 2022

Onlangs een stilte dag bij Stefanie gevolgd. Een waardevol kado aan mezelf. Stefanie nam me op een fijne zachte manier mee op reis. Een reis naar mezelf,, naar binnen in mij, in mijn lijf. Dank je Stefanie voor je zachte kracht

Lilian
februari 2022

Wat een heerlijke dag voor mezelf! Ik ben gewend om altijd voor een groep te staan en voelde zo'n behoefte om eens aan de andere kant alleen maar te ontvangen en dat is gelukt. Wat een verstilling in mezelf en daarna ook ruimte voor nieuwe inzichten. Daarnaast zag ik ook waarom het voor mijzelf zo moeilijk is om te ontvangen en kon ik deze nog dieper inkijken in mezelf. Dus enorm dankbaar voor dit cadeau aan mezelf. Dat zou ik eigenlijk elke maand mezelf moeten gunnen. Stefanie geeft een hele veilige warme en stevige bedding waardoor ik ook echt kon voelen dat ik mocht zakken in mezelf. Voor herhaling vatbaar!

Ron
Februari 2022

Ik heb een mindfullness training gevolgd bestaande uit 5 sessies. Alhoewel ik eerst best sceptisch was (dit is normaliter niet zo mijn ding), heb ik gemerkt dat het toch echt iets voor je kan doen. Met name de verbinding tussen lichaam en geest en hoe je beide kunt beïnvloeden mbv deze oefeningen was, voor mij, erg verrassend. Ik kan het daarom zeker aanraden!

Agnita Rutgers
Maart 2022

Jezelf iets gunnen, dat heb ik ook gedaan. Tijdens deze cacao stiltedag heb ik een dag alles kunnen loslaten. Ik ben er door uitgerust en heb frisse energie om weer verder te kunnen. Ik vond het heerlijk om de stilte te ervaren en mijn hart te openen.

Ron
Maart 2022

Stilte dag / cacao ceremonie in de Yurt in Tolbert. Was een hartverwarmende ervaring op een pracht locatie. Goede begeleiding en heerlijke veganistische soep.

Tineke
Maart 2022

Stiltedag met cacao ceremonie bij Stefanie gevolgd. De cacao zorgt ervoor dat je hart opengaat samen met de fijne oefeningen, de rustgevende aanwezigheid van Stefanie en de muziek voelde ik een diepe ontspannenheid en fijn gevoel over me heen komen. Heerlijke dag kadootje voor mezelf. Dankjewel Stefanie!

Carolien
december 2021

Fantastische coaching van Stefanie mogen hebben, zo waardevol!

Anja Van Slooten
december 2020

Een bijzondere reis onder begeleiding van een professionele reisleidster Stefanie.
Een ervaring voor het leven!
Aanrader!

Judith
maart 2022

Het afgelopen weekend een stiltedag bij Stefanie ervaren in Zuidlaren. Het voelde heel fijn om dit bij Stefanie te doen. Stefanie is rustig, kalm en geeft mij het gevoel er te mogen zijn. De dag heeft mij geraakt. Ik kreeg allerlei inzichten die ik in het dagelijks leven nooit zou krijgen. Mijn ogen zijn open gegaan en ik weet welke stappen ik nu mag gaan zetten voor mezelf. Het was ook heerlijk om mijn zintuigen zo open te stellen, alles kwam extra binnen. De smaak was sterker en het buitenzijn had een extra dimensie. Ik kom gauw weer!

Hennie
2021

Door de energie yoga voel ik me leniger en kan ik de week goed door

Manon Jensma
December 2021

De retraite op Terschelling was magisch. Stefanie en Klarien begeleidden het weekend op dit prachtige eiland geweldig! Een gevarieerd programma met ruimte voor beweging, meditatie, yoga en reflectie. Zowel Stefanie als Klarien heeft een fijne stem, deskundigheid en warmte die maken dat je tot diepere laag bij jezelf komt. Een aanrader!

Marleen Hamster
December 2021

Ik heb de reeks energy yoga bij Stefanie gevolgd. Stefanie heeft veel kennis van de verschillende houdingen en hoe die doorwerken in het lichaam. Haar lessen zijn leuk, afwisselend en met een vleugje humor wat het heerlijk ontspannend maakt. Daarbij stimuleert ze je steeds om te doen wat voor jou goed voelt waardoor ik ook geleerd heb in het dagelijks leven meer te luisteren naar wat voor mij goed voelt. Heel waardevol!

Tineke Wieten
December 2020

Door de trainingen Mindfulness & Compassie heb ik geleerd om de aandacht meer bij mezelf te houden wat ik voel en wat ik nodig heb. Waardevol voor de rest van je leven.

Deel je ervaring!

Scroll naar top