Mindfulness Retraite

Stefanie Kaiser geeft workshops, meditatie, stiltedagen en mindfulness vakanties in retraite vorm. Er ligt een wens om ook weekend retraites te geven voor mensen die hun Mindfulness beoefening willen verdiepen. Stilte brengt ons wijsheid, dat is mijn visie op het leven en die wil ik graag met jou delen!

Workshops Mindfulness worden verzorg op aanvraag door bijvoorbeeld organisaties, bedrijven, onderwijsinstellingen & iedereen die meer wil weten over Mindfulness. Het volgen van een workshop is een mooie eerste stap om te ervaren wat Mindfulness voor jou of voor jullie kan betekenen.

Een paar keer per jaar worden stiltedagen georganiseerd. Voor mensen die bekend zijn met mindfulness en / – of meditatie.

Retraites worden verzorgd met individuele coaching en begeleiding. Tijdens de retraite neem je de tijd en de rust voor jezelf om in contact te zijn met jouw diepe waarden en behoeften. Rust en ontspanning staan centraal. Er wordt voor het programma, het eten en de plek gezorgd zodat jij je volop op je innerlijk proces kunt richten.

Voor iedereen die op een intensieve manier zelfzorg willen toepassen op een mooie bestemming, met heerlijk eten en los van dagelijkse bezigheden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met een kalme, rustige energie.

Scroll naar top