Individuele Mindfulness training

Individuele coaching/training kan je helpen bij het inzichtelijk maken van belemmerende overtuigingen, patronen en dat wat voor jou belangrijk is in het leven. Zodat je vol zelfvertrouwen kunt leven en meer gaat doen waarvoor je bestemd bent.

Mindfulness helpt je bij:

– Leven met minder stress
– Beter kunnen ontspannen
– Vriendelijker zijn voor jezelf
– Een leven leiden dat bij jou past
– Ruimte voelen met onbeperkte mogelijkheden
– Meer leven dan overleven

Tijdens de individuele training met coaching sta jij centraal. Het mooie hiervan is dat je nog meer in kunt gaan op de (levens)vragen die je hebt. De training past zich aan naar jouw behoeften. Zo krijg je al gauw inzicht in je eigen stukken. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, patronen, behoeften en wensen.

Wanneer je interesse hebt in een training, hebben we telefonisch contact. Tijdens dit contact kun je zelf ervaren of er een ‘klik’ is met de trainer en verhelder je jouw wensen en behoeften.

“If you change the way you look at things,
the things you look at change”   – Wayne Dyer

Raak je voortdurend afgeleid? Of blijf je maar malen in je hoofd? Voel je je gespannen? Of zou je meer uit het leven willen halen maar weet je niet waar je moet beginnen?
En weet je niet welke stappen je als eerste kan zetten om meer innerlijke rust te ervaren?
Je bent zoekende in het leven en weet niet goed wat je kan doen? Je hebt geregeld het gevoel
alsof je in een trein zit die doordendert maar niet tot stilstand kan komen?

Dan is dit een mooie mogelijkheid om Mindfulness toe te laten in jouw leven. Mindfulness om te leren in het ‘NU’ te leven en meer energie en geluk te ervaren in ieder moment. Tijdens een Mindfulness training ontvang je audiobestanden en een inspiratieboek.

De Mindfulness training is ervoor bedoelt om jou in je kracht te zetten en te leven vanuit bewustzijn. Dat wat jij maar ook de wereld zo hard nodig heeft. Beter kunnen (aan)voelen wat je nodig hebt, meer bewust van wat het lichaam je vertelt en inzicht in hoe je meer intern aanwezig kunt zijn i.p.v. de aandacht naar buiten te brengen. Want dat is vaak wat we doen. We worden gegrepen door alles om ons heen. Werk, kinderen, relaties, familie maar ook door het nieuws of social media. We hebben het gevoel dat we overal op moeten reageren en dat we heel hard moeten werken, omdat we anders niet voldoen aan allerlei maatschappelijke maatstaven. En dat is waar Mindfulness begint. Jezelf ontdoen van allerlei niet werkende gedachten en patronen door aanwezig te zijn in jezelf en steeds opnieuw het besluit nemen om dit te doen. Daarbij leert Mindfulness jou om vriendelijker naar jezelf toe te zijn, zodat je een betere verbinding kunt maken met jezelf en met de wereld om je heen.

Hoe ziet een individuele training eruit?

 • Voor beginners start je met sessie 1 t/m5. Wanneer je na deze 5 sessies besluit verder te gaan, is er de mogelijkheid tot Mindfulness voor gevorderden. Je volgt dan aansluitend sessie 6 t/m 10.  Gerelateerd aan een MBSR training.
 • Als aanvulling op de 10 sessies  Individuele Mindfulness training voor gevorderden, is er nog een verdieping van het Mindfulness proces. Deze is zeer waardevol gebleken. Sessies 11 t/m 15 zijn de afsluitende stappen om de cirkel rond te maken. Tijdens deze sessies is Mindfulness de grondhouding en met Compassie verdiep je jouw eigen proces. Deze sessies zijn gerelateerd aan de MBCL training.Voor wie is deze individuele training bedoelt?
 • Individuele mindfulness training/coaching is voor degene die liever  een individueel een traject wil volgen.

 •  Mindfulness coaching is gericht op jouw proces, waarbij je steeds weer de kracht van ‘Nu’ ervaart door de vele Mindfulness oefeningen die worden geïntegreerd tijdens de sessies.
 • Individuele Mindfulness leert je meer inzicht te geven in innerlijke  patronen, waardoor je makkelijker uit deze soms niet werkende patronen kunt stappen.

Wat zeggen mensen over de training?

“Mindfulness bij Stefanie heeft mij geleerd om meer ontspannen in mijn lichaam te zijn. Ik durf nu meer keuzes te maken, ook leer ik steeds beter ‘nee’ te zeggen tegen anderen en JA tegen mezelf”  – Margriet

“Deze individuele training heeft me zoveel vertrouwen en kracht gegeven. Dat wat er ook gebeurt ik nu veel beter weet te reageren vanuit een innerlijke wijsheid”   – Rob

“Mindfulness is best moeilijk. Het is confronterend om te zien hoeveel ik aan het denken ben. Het heeft me daarom erg geholpen om te zien dat het denken meestal niet klopt, waardoor ik rustiger ben geworden. Ook kan ik nu makkelijker omgaan met moeilijke gesprekken en voel ik me minder gespannen”  – Jeroen

“Er was een uitdaging en die uitdaging ben ik aangegaan. Meer om mezelf geven en te vertrouwen op mijn eigen waarneming. Ik leer dit steeds beter en ik ben er blij mee. Stefanie straalt rust uit en dat heeft me ontzettend geholpen om mezelf te openen”  – Willemien

Je kunt Mindfulness Coaching goed gebruiken als je:

 • Balans zoekt tussen werk en privé en leren rust te vinden in je hoofd binnen de hectiek van je werk.
 • Meer in het moment wilt zijn in plaats van je zorgen maken over de toekomst.
 • Minder in je hoofd wilt zitten en meer wilt genieten.
 • Meer wenst te ontspannen.
 • Je keuzes wilt maken die beter bij jou passen.
 • Beter je grenzen wilt aangeven.

Jij bent welkom met alles wat je bent!

Zoveel wijsheid en zoveel moois te geven, je mag het zelf gaan ontdekken.

Mindfulnesstrainer Stefanie Kaiser
Ik ben categorie 1 trainer en aangesloten bij beroepsvereniging het VMBN. Lees meer over mij.

Our life is shaped by our mind, for we become what we think.

Buddha
Scroll naar top