Individuele Mindfulness training

Individuele coaching/training kan je helpen bij het verkrijgen van inzicht in eigen waarden, drijfveren en ambities met als doel bewuste keuzes te maken.

Denk hierbij aan:
– Leven met minder stress
– Gezonder leven
– Leven naar wat voor jou belangrijk is
– Een leven leiden dat bij jou past
– Ruimte voelen met onbeperkte mogelijkheden
– Meer leven dan overleven

Tijdens de individuele training met coaching sta jij centraal. Het mooie hiervan is dat je nog meer in kunt gaan op de (levens)vragen die je hebt. De training past zich aan naar jouw behoeften. Zo krijg je al gauw inzicht in je eigen stukken. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, patronen, behoeften en wensen.

Als je kiest voor deze mogelijkheid. is een intake gesprek inbegrepen. Tijdens dit gesprek kun je zelf ervaren of er een ‘klik’ is met de trainer en verhelder je jouw wensen en behoeften.

“If you change the way you look at things,
the things you look at change”   – Wayne Dyer

Hoe ziet een individuele training eruit?

  • Voor beginners start je met sessie 1 t/m5. Wanneer je na deze 5 sessies besluit verder te gaan, is er de mogelijkheid tot Mindfulness voor gevorderden. Je volgt dan aansluitend sessie 6 t/m 10.  Gerelateerd aan een MBSR training.
  • Als aanvulling op de 10 sessies  Individuele Mindfulness training voor gevorderden, is er nog een verdieping van het Mindfulness proces. Deze is zeer waardevol gebleken. Sessies 11 t/m 15 zijn de afsluitende stappen om de cirkel rond te maken. Tijdens deze sessies is Mindfulness de grondhouding en met Compassie verdiep je jouw eigen proces. Deze sessies zijn gerelateerd aan de MBCL training.Voor wie is deze individuele training bedoelt?
  • Individuele mindfulness training/coaching is voor degene die liever  een individueel een traject wil volgen.

  •  Mindfulness coaching is gericht op jouw proces, waarbij je steeds weer de kracht van ‘Nu’ ervaart door de vele Mindfulness oefeningen die worden geïntegreerd tijdens de sessies.
  • Individuele Mindfulness leert je meer inzicht te geven in innerlijke  patronen, waardoor je makkelijker uit deze soms niet werkende patronen kunt stappen.

Je kunt Mindfulness Coaching goed gebruiken als je:

  • Balans zoekt tussen werk en privé en leren rust te vinden in je hoofd binnen de hectiek van je werk
  • Hoe kan ik leren meer in het moment te zijn in plaats van me zorgen te maken over de toekomst?
  • Hoe kom ik van dat gejaagde gevoel af en hoe kan ik die constante stroom van malende gedachten stoppen?
  • Wat kan ik doen om meer te kunnen ontspannen en genieten van de goeie dingen?
  • Hoe kan ik mijn grenzen beter voelen en aangeven?

Wat zeggen mensen over Stefanie?

“Het volgen van een individuele training bij Stefanie heeft me veel vertrouwen gegeven. Waardoor ik mijn keuzes niet meer baseer op angst, maar op wat wijs is” –   Daan

” Ik ervaar meer innerlijke rust, waardoor ik me veel beter kan focussen. Ik hoef niet meer zo mijn gelijk te halen. En voel me veel stabieler, dan ik ooit heb gedaan. Stefanie heeft hier een grote rol in gespeeld en heeft mij laten voelen dat ik veel meer ben dan mijn gedachten. ” –  Roos

“Het leven is zoveel makkelijker geworden nu ik Mindfulness beoefen. Ik voel me wakker, minder zwaar en het leven is een stuk leuker geworden. Ik ben Stefanie heel dankbaar dat ik met haar de sessies heb doorlopen. Een fijne trainer, met veel rust. ” – Mieneke

Mindfulnesstrainer Stefanie Kaiser
Ik ben categorie 1 trainer en aangesloten bij beroepsvereniging het VMBN. Lees meer over mij.

Our life is shaped by our mind, for we become what we think.

Buddha
Scroll naar top