Mindfulness Terugkomdag

Wat is een terugkomdag?
Een terugkomdag is bedoeld om jouw Mindfulness en Compassie beoefening te onderhouden en te verdiepen. Tijdens een terugkomdag  word je opnieuw herinnerd en geïnspireerd met nieuwe oefeningen, tips en informatie. Je kunt tijdens zo’n dag vragen stellen of je ervaringen delen van de afgelopen tijd. Een terugkomdag wordt vaak ervaren als een opfrismoment, waarin je wordt herinnerd Mindfulness en Compassie. En deze herinnering zorgt ervoor dat je weer verder kunt in het dagelijks leven met meer aandacht en mildheid.

Voor wie is een terugkomdag bedoeld?
Voor iedereen die een Mindfulness of Compassie training heeft gevolgd en weer herinnerd wil worden aan het pad van openheid en oordeelloosheid.

Hoe ziet een terugkomdag eruit?
Een terugkomdag heeft deels een vaststaand programma. Tijdens deze dag wordt er door de trainer ingespeeld op de behoeften en wensen die er zijn. Tijdens zo’n dag variëren we van het ervaren van oefeningen, het delen van ervaringen en het stellen van vragen met een stukje theorie en adviezen, waardoor jij opnieuw geïnspireerd bent en weer verder kunt gaan op je eigen pad.

10:00 uur Welkom & aankomen
10:15 uur Ervaringen delen & vragen
10:45 uur Oefening
11:15 uur Vragen
11:30 uur Pauze
11.45 uur Oefening
12:15 uur Inspirerende adviezen
12:30 uur Afsluiten

Praktisch
De investering in een Terugkomdag bedraagt €25,00.
Je neemt je eigen matje, meditatiekussen en dekentje mee. Mocht je dit niet hebben dan zorg je voor een grote handdoek of laken. Een extra paar sokken zijn geen overbodige luxe.

Scroll naar top