Yoga Groningen

Yoga Groningen

Bij Stefanie……
Je kunt hier terecht voor verschillende vormen van Yoga.
Er zijn geen eisen om mee te doen aan yoga, iedereen is welkom en iedereen kan het ervaren. Zo ben je welkom om eens een  Yoga nidra sessie te volgen. Yoga Nidra is de Yogi van de slaap, daar waar je hersenactiviteit vermindert en je in een bewustzijnstoestand (theta golven) terecht komt waar je een heleboel kunt helen, zonder hier enige moeite voor te doen. Yoga Nidra is bekrachtigend en ontspannend. Daarnaast kun je bij mij terecht voor : Energy Yoga.
Energy Yoga is een combinatie van Relaxing, Yin stretches en Yoga Nidra. Energy Yoga brengt weer levendigheid in jou en laat de energie weer stromen, zodat je met meer ontspanning de dag door kunt.

Praktisch
Energy Yoga vindt plaats op locatie van Edanz in Groningen. Een losse yogales kost €15,00 euro. Inmiddels kun je alleen deelnemen door een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart is altijd voordeliger.
Klik hier als je een aantal lessen wilt aanschaffen. Je bent welkom!
Neem een eigen matje, kussens en dekens mee. Mocht je dit niet hebben? Geen enkel probleem! Neem dan een handdoek mee.

Iedereen is welkom om mee te doen en te ervaren. Ieder lichaam is anders en het gaat er dan niet om hoe lenig je bent of hoe stijf je bent, het gaat erom dat je het contact met jouw lichaam hersteld. Door het volgen van Yoga lessen ga je meer balans voelen, energie en ruimte in jouw leven.

Je kunt hier een ticket bestellen.  Kun je niet offline mee doen? Dn kun je ook altijd online mee doen!
Een dag voor aanvang ontvang je een link naar zoom. Zorg zelf voor een fijn plekje, dekentjes en kussens zijn helpend.

Scroll naar top