Energetische afstemming

Afstemming

Bij een energetische afstemming kijk en voel ik met je mee op afstand. De voordelen van een afstemming zijn dat je niet een afspraak hoeft te maken, je hoeft er niet voor te reizen en je ontvangt veel waardevolle informatie.

Afstemmingen zijn voor iedereen. Je hebt wellicht een vraag of meerdere vragen. Die kunnen gaan over:
– Werk / Levensmissie
– Kind (eren)
– Een onderwerp waar je een probleem in ervaart: Slapen, twijfel, angst etc.
– Vrije tijd en ontspanning
– Entiteiten, vorige levens of overleden dierbaren
Doordat ik mee kijk in jouw energie komen er antwoorden en inzichten. Deze schrijf ik voor je op en deel ik met jou. Zodat je op je gemak en in alle rust de afstemming kunt lezen.

Doe een aanvraag en ontvang binnen twee weken jouw afstemming.
Bij vragen of als je ergens inzicht in wilt, of als je gewoon nieuwsgierig bent of meer in je kracht wilt staan.  Ik zal me energetisch op jou afstemmen, zodat je zelf weer de verbinding kunt maken met dat wat je voelt en blokkades kunt zien om ze vervolgens los te laten.
Ik help je graag om weer beweging te vinden in dat waarin jij het gevoel hebt vast te lopen. Het kan heel prettig zijn als iemand mee kijkt en mee voelt.

In de energie kan ik veel waarnemen en mee kijken , zodat je het gevoel hebt dat het weer meer kan stromen in je leven en je focus hebt op datgene wat je wilt. Want dat is waar alles om gaat, in je kracht gaan staan en focussen op wat voor jou belangrijk is.

De energie beweegt zoals het wil bewegen. Verwacht dan ook niet een kant en klare oplossing, dat wat je krijgt is precies de bedoeling. Ik ga altijd uit van het principe: “Jij bent helemaal oké”. Je hoeft jezelf niet te repareren of te fiksen. . Een afstemming werkt ondersteunend en op jouw energie.

Het voordeel van een energetische afstemming is, dat dit op afstand kan, je hoeft er niet voor te reizen.

Praktische info
Een afstemming ontvang je twee weken na aanvraag en de investering kost €70,00 euro

``If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration``

Nikola Tesla

``Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving``

Albert Einstein
Scroll naar top