Over Stefanie

Als mens zijn we allemaal aan verandering onderhevig. Ieder heeft zijn eigen pad te gaan. Vergelijken heeft dan ook geen enkele zin, het is wel wat we doen. Wat er ook in je leven is en ontstaat, het is hoe jij ermee omgaat.

Na mijn laatste studie ‘Pedagogiek’ ben ik gaan werken als coach in het onderwijs. En zo kwam ik door te doen en de ervaringen die ik opdeed in de geestelijke gezondheidszorg terecht. Zo ben ik blij met mijn eigen ontwikkelde visie. Die gelooft niet in stempels en in het plaatsen van hokjes. Ik geloof wel in de mens en de wijsheid die een ieder in zich draagt.
In een periode dat ik zelf kwetsbaar was ontdekte ik de kracht van Mindfulness. Gewoon aanwezig zijn in het moment. Het klinkt heel eenvoudig en dat is het ook. Je moet er alleen wel iets voor doen. Door Mindfulness & Compassie heb ik een beter contact met mezelf. Ik oordeel minder snel. Hierdoor sta ik steviger en krachtiger in het leven. Ik hoef niet meer te streven naar alleen maar geluk. En ik hoef al mijn gedachten niet meer te volgen en vooral niet te geloven. Ik omarm nu ook dat het soms even moeilijk gaat en dat er pijn bestaat. Sinds een aantal jaren ben ik geregistreerd VMBN lid 1. En geef ik Mindfulness trainingen. Daarbij verzorg ik Compassie trainingen. Beide geef ik zowel individueel als in groepsverband. Ook Yoga Nidra verzorg ik. En daarnaast verzorg ik stiltedagen en retraites. Ik gun iedereen de ruimte en de rust die nodig is om helder waar te nemen. Zodat je in je kracht komt te staan en je licht kunt schijnen.

 

Besef dat je goed bent zoals je bent. Er schuilt een enorme wijsheid in jou en alle antwoorden zijn er al. Je hoeft alleen maar even stil te zijn en stil te staan. Dan ga je merken dat het rustiger wordt in je hoofd en zie je vanzelf wat nodig is.

Mijn persoonlijke note voor jou

In mijn werk kies ik voor een persoonlijke en vriendelijke benadering. Ik geef je het gevoel dat je welkom bent. Ik vind het belangrijk dat jij op je gemak bent en je vertrouwd kunt voelen. Zodat je ruimte hebt om meer te zakken en te doen wat nodig is voor jou. Zorg dan ook goed voor jezelf in ieder moment.

Scroll naar top