Over Stefanie

Ieder leeft zijn leven en ieder heeft zijn eigen pad te gaan. Een mooie manier om volgens je eigen waarden te leven, is om de stilte eens wat vaker op te zoeken en meer naar binnen te keren.

Mijn verhaal gaat over een innerlijke reis en waar ik nu sta.

“Ik vraag me af of er ook een school is waar je kunt afleren ” – Charlie Mackesy

Heel wat jaren heb ik in de gezondheidszorg gewerkt. In verschillende lagen en functies. Sinds een tijdje ben ik gestopt in de gezondheidszorg en stop ik mijn tijd en energie in het uitdragen van mijn levensmissie.

In mijn praktijk zet ik me in vanuit een zuiver hart. Waar bewustzijn middels Mindfulness en met Compassie de basis vormen, heeft mijn werk zich uitgebreid. Zo is mijn werk inmiddels steeds meer intuïtief en energetisch.

Sinds een aantal jaren en vooral de laatste twee jaar ben ik in sneltreinvaart aan het ontdekken wat waar is voor mij in dit leven. Er zijn zoveel mooie inspiratiebronnen met mij die zich inzetten voor een liefdevolle en echte wereld. Mijn horizon is zich aan het verbreden en er ontstaan mogelijkheden die ont-wapenend zijn. Echt: Het onmogelijke is waar!

Het leven leert mij los te laten, te vergeven en te verbinden. Steeds opnieuw met mijzelf, met mijn dierbaren en alle andere levenden wezens.
Het leven laat zich zien in heel veel vormen. Naast vreugde en plezier is er ook zwaarte en gewichtigheid. Wat nu allemaal gezien mag worden in het ‘licht’. Dat voelt niet heel prettig maar het is wel nodig om uiteindelijk meer innerlijke vrijheid en rust te ervaren. Dat is wat ik waarneem. Voor mij gaat het erover, waar verbind ik mij mee? Mezelf herinneren aan dat ik altijd een keuze heb.

“Het samenspel van donker en licht onthuld de schoonheid van het leven “

Ik voel me omringd en ondersteund in dit leven en weet wat hier mijn levenstaak is. Steeds meer terug komen in de ervaring van eenheidsbewustzijn en functionele verbindingen leggen in dit leven. Ik draag zorg dat ik bekrachtigd wordt vanuit verschillende perspectieven en lagen / frequenties. Dit is wat ik neer te zetten heb in groepen en op individualistisch vlak. Mijn missie is mensen weer in hun kracht te zetten. Laten voelen dat je de regie hebt over het leven en innerlijke vrijheid bestaat.

Voor mij zijn gelijkwaardigheid en neutraliteit de basis van waaruit ik werk.

Opleidingen

SPW4 – Woonbegeleider
Pedagogiek – BaSw   2010
Mindfulnesstrainer cat. 2 – 2016
Mindfulnesstrainer cat. 1 – 2018
Compassietrainer reg. A & B – 2020
Yoga Nidra basis & advanced – 2020
Yin Yoga 200 uurs – 2021
Reiki 1 Graad – 2022

Besef dat je goed bent zoals je bent. Er schuilt een enorme wijsheid in jou en alle antwoorden zijn er al. Je hoeft alleen maar even stil te zijn en stil te staan. Dan ga je merken dat het rustiger wordt in je hoofd en zie je vanzelf wat nodig is.

Mijn persoonlijke note voor jou

In mijn werk kies ik voor een persoonlijke en vriendelijke benadering. Ik geef je het gevoel dat je welkom bent. Ik vind het belangrijk dat jij op je gemak bent en je vertrouwd kunt voelen. Zodat je ruimte hebt om meer te zakken en te doen wat nodig is voor jou. Zorg dan ook goed voor jezelf in ieder moment.

Scroll naar top